BEDRIJFSBEZOEKEN

Bedrijfsbezoek FEBO

Samenvatting

Locatie:Febo Beheer
Processorstraat 21
Amsterdam
Datum: 05 maart 2015

 • Deel bijeenkomst

Op donderdag 5 maart 2015 konden begunstigers van SSM een bedrijfsbezoek brengen aan Febo Beheer in Amsterdam.

Bij de FEBO formule draait alles om het product. Het assortiment is tegenwoordig uitgebreider dan in de eerste jaren. Toch is het huidige uitgangspunt hetzelfde als toen: een beperkt assortiment hoogwaardige snacks met een hoge omzetsnelheid. De producten worden verkocht in goede moderne locaties, die allemaal dezelfde uitstraling hebben. De loketautomaten zijn het hart van de zaak en hygiëne staat op een hoog peil.

De verkoop vindt uitsluitend plaats via een franchiseorganisatie. In de horeca, met name de fastfoodsector, heeft FEBO op dit gebied een pioniersrol vervuld en is FEBO nog steeds marktleider. Door een uitgebalanceerde opzet komen franchisenemer en franchisegever tot een uniek concept. Hun franchisenemers zijn geen avonturiers, maar ondernemers met visie en liefde voor het vak. Alleen zo werkt de FEBO formule: een perfect product, geproduceerd, gepresenteerd en bereid door vakmensen. De deelnemers kijken ondertussen heel anders aan tegen een kroket van de FEBO. Ze zouden er zomaar een paar nieuwe klanten bij kunnen hebben.
fotos-bezoek

 


  programma

  • 07.00 uur  Ontvangst met koffie/thee en welkom door Fons van Huffel
  • 07.30 uur  Rondleiding door Ferry Stevens, kwaliteitsmanager FEBO
  • 09.00 uur  Vragen en afsluiting
  • Locatie:  Processorstraat 21, te Amsterdam

  AANMELDEN:

  Gezien het beperkte aantal plaatsen kunt u per begunstiger maximaal één deelnemer aanmelden. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts 20 plaatsen.