BIJEENKOMSTEN

Lunchbijeenkomst 16 april 2020 geannuleerd

Samenvatting

Locatie:Innstyle
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Datum: 16 april 2020

 • Deel bijeenkomst

– in kader van het corona virus is deze bijeenkomst geannuleerd. Een nieuwe datum wordt ingepland zodra dit weer mogelijk is – 

The Revival of The Wall

Winkelcentrum The Wall Utrecht werd gebouwd als geluidsmuur en vooruitstrevend winkelcentrum tussen de drukke snelweg A2 en het nieuwe stadshart Leidsche Rijn. Dit winkelcentrum is met 62.000 m² aan verhuurbaar retail-, leisure- en horecaoppervalk één van de grotere winkelcentra in Nederland. Onder meer als gevolg van de economische- en vastgoedcrisis, eind vorig decennium, heeft het winkelcentrum nooit de tijd en aandacht gekregen, die nodig was om er een succes van te maken, met als gevolg onnodige leegstand.

Sinds oktober 2018 zijn Urban Interest en Built to Build Real Estate de nieuwe eigenaren van The Wall. Sindsdien zijn Decathlon, Amac, Mantel en DAKA Sport ook hier neergestreken.

Krijn Taconis en Dolf Mook van Urban Interest vertellen over het ontstaan van The Wall, hoe het dit winkelcentrum vergaan is en hoe gewerkt is aan the revival of The Wall. Ook zullen zij enkele van de huidige retailers meenemen naar de lunchbijeenkomst, zodat u ook een beeld krijgt hoe de huurders tegen de The Wall aankijken.

 


  programma

  10.30 uur        Ontvangst met koffie/thee bij InnStyle te Maarssen
  11.15 uur        Opening door Cor-Jan Schreuder, voorzitter SSM
  11.20 uur        Krijn Taconis en David Mook, Urban Interest over The Wall
  12.00 uur        Retailers over The Wall
  12.40 uur        Lunch
  14.00 uur        Einde bijeenkomst

  kosten

 • De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 150,- (excl. BTW) voor niet-begunstigers. Is uw bedrijf begunstiger van SSM Retail Platform? Dan kunt u zich met maximaal 2 personen per bedrijf GRATIS aanmelden.

  AANMELDEN:

  U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. De bijeenkomst op 16 april is geannuleerd ivm corona.  Zodra een nieuwe datum bekend zullen wij hier weer een inschrijfformulier toevoegen.

   

  ANNULEREN:

 • Aanmelden is niet vrijblijvend. U kunt tot uiterlijk 10 april 2020  kosteloos afmelden per email