STUDIEREIZEN

Quick Trip Stockholm

Samenvatting

Locatie:

Datum: 07 tot 08 oktober 2016

 • Deel bijeenkomst

Tijdens onze laatste lunchbijeenkomst hebben wij met veel genoegen kennis genomen van de bevlogen en inspirerende visie van Unibail-Rodamco over de herontwikkeling van Winkelcentrum Leidsenhage tot Mall of The Netherlands.

Naast een heel openhartig kijkje in de keuken greep onze spreker, Bart van Twillert, elke gelegenheid aan om een vergelijking te trekken met het recent geopende voorbeeldproject in Stockholm: Mall of Scandinavia. Als we zijn woorden mogen geloven (en waarom zouden wij niet?) is dit state-of-the-art shopping centre een daverend succes. Een absolute must see en een unieke kans om je een goede voorstelling te maken van hetgeen ons in Leidschendam-Voorburg te wachten staat!

Wij hebben daarom geen moment geaarzeld en besloten om dit fenomeen met onze eigen zintuigen te gaan beleven. Wij nodigen je hierbij dan ook van harte uit voor een ’Quicktrip’ naar Stockholm op 7 en 8 oktober a.s.


  programma

  Het programma wordt op dit moment nog samengesteld en zal bestaan uit bezoeken aan een aantal interessante en recent gerealiseerde, danwel herontwikkelde. winkelcentra in en rond Stockholm: waaronder Kista Galleria, Mood en Nacka Forum. En uiteraard de indrukwekkende ’retail scene’ in de prachtige en levendige binnenstad.

  Het hoofdgerecht bestaat uit een exclusieve ontvangst door Unibail-Rodamco in de twee belangrijkste winkelcentra van Stockholm, te weten Täby Centrum en Mall of Scandinavia. Alleen daarom al is deze korte studiereis het meer dan waard om aan deel te nemen!

  Heenreis: vrijdag 7 oktober 2016
  Amsterdam – Stockholm met vlucht KL1107, vertrek 06.50 uur en aankomst 08.50 uur.

  Terugreis: zaterdag 8 oktober 2016
  Stockholm – Amsterdam met vlucht KL1116, vertrek 17.35 uur en aankomst 19.35 uur.

  kosten

 • De kosten voor deze studiereis zijn vastgesteld op €895,– p.p.
  In dit bedrag zijn inbegrepen:

  • retourvlucht;
  • alle vervoer ter plaatse;
  • verblijf in het Scandic Continental Hotel;
  • alle maaltijden (met uitzondering van één vrije lunch);
  • reisdocumentatie;
  • reisbegeleiding.

  Voor alle deelnemers is standaard een Economy Class ticket geboekt. Mocht u de toeslag voor Economy Comfort of Business Class willen weten dan kunt u dit verzoek aangeven bij ‘overige voorkeuren/bijzonderheden’ op het aanmeldingsformulier. Arjen de Man van GI Travel zal dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

   

  AANMELDEN:

  Deze reis is volgeboekt.

   

  ANNULEREN:

 • Voor de goede orde delen wij je mede dat in geval van annuleren van de reis tussen 28 juni en 1 september 2016 sprake is van annuleringskosten van €100,– per persoon. Bij annulering vanaf 1 september zijn wij genoodzaakt de gehele reissomin rekening te brengen. Ditzelfde geldt indien en voorzover de reis door de deelnemer zelf danwel door het bestuur wordt geannuleerd vanwege een calamiteit ter plaatse, zonder dat sprake is van een negatief reisadvies (SSM Retail Platform kan dan immers geen aanspraak maken op het calamiteitenfonds). Annulering van de reis kan uitsluitend schriftelijk geschieden en wel door een bericht te sturen aan Arjen de Man bij GI Travel (arjen.de.man@gi-travel.nl).