STUDIEREIZEN

Studiereis 2019 Tel Aviv

Samenvatting

Locatie:

Datum: 22 tot 25 mei 2019

 • Deel bijeenkomst

Dit jaar is gekozen voor een wel heel bijzondere bestemming: Tel Aviv! De reis vindt plaats van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 mei 2019.

In 1902 schreef de zionist Theodor Herzl de roman ‘Altneustad’, waarin hij beschrijft hoe een Joodse staat Israël er uit zou moeten komen te zien. Wat Herzl toen nog niet kon weten is dat zijn droom, een zelfstandig Israël als thuisland voor de Joden, zo’n 46 jaar later werkelijkheid zou worden. Zijn boek Altneustad is meteen de blauwdruk geweest voor hoe Tel Aviv ingericht is. De naam van de stad is dan ook een directe verwijzing naar de roman. Tegenwoordig is Tel Aviv, dat amper anderhalve eeuw oud is, de bruisende tweede stad van Israël. Economisch gezien is Tel Aviv de grote motor geworden van Israël door de vele hightech bedrijven die hier zitten. En dankzij de stranden, de bezienswaardigheden en de sfeer in de stad is Tel Aviv inmiddels ook uitgegroeid tot een populaire stedentripbestemming in het Midden-Oosten.

Het aantal redenen om Tel Aviv te willen bezoeken is enorm. Eigenlijk heeft de stad alles te bieden op het gebied van cultuur, architectuur en winkelen. Het uitgaansleven is daarnaast hipper dan hip. Het motto is dan ook: ‘In Jeruzalem we pray, in Tel Aviv we play’.


  programma

  bedrijfspresentaties en locatiebezoeken kennis met de retail- en retailvastgoedmarkt in Tel Aviv. Het definitieve programma wordt in de komende tijd verder uitgewerkt en vastgesteld. Hoe dan ook zal sprake zijn van een grote diversiteit. Van planmatige winkelcentra als Azrieli Center Mall, TLV Fashion Mall en Dizengoff Center Mall, upmarket winkelgebieden als Kikar Hamedina en Ramat Aviv Mall, lokale winkelstraten als Sheinkin Street, Nachalat Binyamin en Gan HaHashmal tot bijzondere en traditionele markten als Carmel Market, de Jaffa Flea Market en de overdekte markthal Shuk Hanamal.

  Uiteraard zal ook ruim aandacht zijn voor cultuur en is er voldoende ruimte voor netwerkmomenten.

  Reisschema:

  Heenreis: woensdag 22 mei
  Amsterdam – Tel Aviv, met vlucht HV 5799, 09.45- 10.25 uur
  Terugreis: zaterdag  25 mei (aankomst 26 mei)
  Tel Aviv – Amsterdam met vlucht HV5804, 20.35 – 00.35 uur

  kosten

 • De kosten voor deze studiereis zijn vastgesteld op  € 1.995,- p.p voor begunstigers en € 2.295,- p.p. voor niet-begunstigers.  Bij dit bedrag zijn inbegrepen:

  • retourvlucht;
  • alle (georganiseerde) vervoer ter plaatse;
  • verblijf in The Orchid in Tel Aviv;
  • alle maaltijden (met uitzondering van de eventuele vrije lunches);
  • uitgebreide documentatie;
  • reisbegeleiding ter plaatse.

  Voor alle deelnemers is standaard een Economy Class ticket geboekt. Mocht u een stoel met extra beenruimte wensen dan kunt u dit verzoek aangeven bij ‘overige voorkeuren/bijzonderheden’ op het aanmeldingsformulier. Frank Braams van GI Travel zal dan contact met u opnemen om de mogelijkheden en extra kosten te bespreken.

  AANMELDEN:

  Inschrijving is mogelijk door het versturen van het volledige ingevulde aanmeldingsformulier via onderstaande roze aanmeldknop. Hierbij geldt dat begunstigers van SSM Retail Platform voorrang genieten boven niet-begunstigers, mits de inschrijving uiterlijk 31 maart a.s. is ontvangen.

  Begunstigers hebben daarbij conform het Huishoudelijk Reglement recht op één gegarandeerde plaats. Ook voor niet-begunstigers geldt in eerste instantie dat wij één deelnemer per bedrijf kunnen accepteren. Deelname van een tweede persoon vanuit een organisatie is mogelijk voor zover er nog plaatsen beschikbaar zijn. Toewijzing geschiedt in dit geval door het bestuur. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt dit jaar vooralsnog 40.

   

  ANNULEREN:

 • In geval u deze reis annuleert  t/m 28 februari 2019 worden annuleringskosten van €425,– per persoon in rekening gebracht.

  Wanneer na deze datum wordt geannuleerd zijn wij genoodzaakt de gehele reissom in rekening te brengen. Ditzelfde geldt indien en voor zover de reis door de deelnemer zelf, danwel door het bestuur wordt geannuleerd vanwege een calamiteit ter plaatse zonder dat sprake is van een negatief reisadvies en aldus door SSM Retail Platform aanspraak kan worden gemaakt op het calamiteitenfonds.

  Annulering van de reis kan uitsluitend schriftelijk geschieden en wel door een e-mail te sturen naar Frank Braams bij GI Travel (frank.braams@gi-travel.nl).