STUDIEREIZEN

Studiereis 2018 Dublin & Belfast

Samenvatting

Locatie:

Datum: 30 tot 02 juni 2018

 • Deel bijeenkomst

Dit jaar is gekozen voor twee interessante steden: Belfast en Dublin. De reis vindt plaats van woensdag 30 mei t/m zaterdag 2 juni 2018.

Belfast is de hoofdstad van Noord-Ierland. Een stad waarin je nog de spanning voelt tussen de Loyalisten en Nationalisten en tegelijkertijd een levendige, bruisende nieuwe energie. Begin 20e eeuw had Belfast de grootste scheepswerven ter wereld, waar ook de Titanic gebouwd werd. Deze scheepswerven hebben de stad gemaakt tot wat het nu is. Belfast is ook de stad waar The Troubles in de tweede helft van de 20e eeuw hun sporen hebben nagelaten. Lange tijd waren delen van deze stad een “no-go” area. Inmiddels is de rust teruggekeerd en heeft de stad een buitengewoon positieve ontwikkeling doorgemaakt.

Dublin is de hoofdstad van Ierland, grootste stad van het land en de stad waar het Ierse parlement zetelt. Het is ook de stad van vernieuwing, met grote ambitieuze nieuwbouwprojecten, waaronder de ‘Docklands’. Wereldspelers als Facebook, Google en Microsoft hebben in het ‘ Silicon Valley van Europa’ hun kantoren gevestigd en trekken daarmee grote aantallen jonge, hoog opgeleide mensen naar de stad. En dat geeft een geheel nieuwe dynamiek. Het Temple Bar district is inmiddels al niet meer weg te denken en behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Het avondprogramma is daarmee verzekerd


  programma

  Tijdens deze studiereis maken we kennis met de retail- en retailvastgoedmarkt van beide steden via marktanalyses, project- en bedrijfspresentaties en locatiebezoeken. Het programma wordt in de komende tijd verder uitgewerkt en vastgesteld.

  U kunt rekenen op een grote diversiteit. Van planmatige winkelcentra als Victoria Square in Belfast en Dundrum Town Centre in Dublin tot bijzondere food & beverage concepten en start-ups in herontwikkeld stedelijk erfgoed. Uiteraard zal ook ruim aandacht zijn voor cultuur en netwerken.

  Reisschema:

  Heenreis: woensdag 30 mei
  Amsterdam – Dublin met vlucht KL945, 09.45- 10.25 uur
  Terugreis: zaterdag  2 juni
  Dublin – Amsterdam met vlucht KL936, 13.20 – 16.00 uur

  kosten

 • De kosten voor deze studiereis zijn vastgesteld op  € 1.995,- p.p voor begunstigers en € 2.295,- p.p. voor niet-begunstigers.  Bij dit bedrag zijn inbegrepen:

  • retourvlucht;
  • alle (georganiseerde) vervoer ter plaatse;
  • verblijf in het Hilton Belfast en The Spencer Dublin;
  • alle maaltijden (met uitzondering van de eventuele vrije lunches);
  • uitgebreide documentatie;
  • reisbegeleiding ter plaatse.

  Voor alle deelnemers is standaard een Economy Class ticket geboekt. Mocht u de toeslag voor Economy Plus of Business First willen weten, dan kunt u dit aanvragen bij ‘overige voorkeuren/bijzonderheden’ op het aanmeldingsformulier. Frank Braams van GI Travel zal dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  AANMELDEN:

  Inschrijving is mogelijk door het versturen van het volledige ingevulde aanmeldingsformulier via onderstaande roze aanmeldknop. Hierbij geldt dat begunstigers van SSM Retail Platform voorrang genieten boven niet-begunstigers, mits de inschrijving uiterlijk 31 maart a.s. is ontvangen.

  Begunstigers hebben daarbij conform het Huishoudelijk Reglement recht op één gegarandeerde plaats. Ook voor niet-begunstigers geldt in eerste instantie dat wij één deelnemer per bedrijf kunnen accepteren. Deelname van een tweede persoon vanuit een organisatie is mogelijk voor zover er nog plaatsen beschikbaar zijn. Toewijzing geschiedt in dit geval door het bestuur. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt dit jaar vooralsnog 40.

   

  ANNULEREN:

 • In geval u deze reis annuleert voor 31 maart 2018 worden annuleringskosten van €750,– per persoon in rekening gebracht.

  Wanneer na deze datum wordt geannuleerd zijn wij genoodzaakt de gehele reissom in rekening te brengen. Ditzelfde geldt indien en voor zover de reis door de deelnemer zelf, danwel door het bestuur wordt geannuleerd vanwege een calamiteit ter plaatse zonder dat sprake is van een negatief reisadvies en aldus door SSM Retail Platform aanspraak kan worden gemaakt op het calamiteitenfonds.

  Annulering van de reis kan uitsluitend schriftelijk geschieden en wel door een e-mail te sturen naar Frank Braams bij GI Travel (frank.braams@gi-travel.nl).